Onafhankelijk?

U bevindt zich hier: Home | Onafhankelijk?

Hoe onafhankelijk is onafhankelijk?


Archytas gelooft in de kracht van onafhankelijk advies om klanten op een 100% neutrale en objectieve manier te kunnen begeleiden. Deze onafhankelijk wordt dan ook in elk aspect van de dienstverlening doorgetrokken.

Geen aanbod van hardware, software of diensten

Archytas verkoopt geen hardware of software, doet geen installaties of implementaties, biedt geen onderhoud of andere werkzaamheden. De rol van Archytas beperkt zich tot het adviseren in het vinden van de juiste oplossingen en het begeleiden van de implementatie langs de zijde van de klant.

Platform en technologie onafhankelijk

IT leveranciers hebben diepgaande technische kennis over de oplossingen die ze aanbieden. Deze specialisatie is nodig voor een goede implementatie maar vernauwt de opties in de analysefase. Archytas biedt zelf geen oplossingen en kan daardoor met een open geest verschillende aanbieders in de markt met elkaar vergelijken.

Geen samenwerking met partners

Archytas heeft geen vaste leveranciers om de implementatie bij haar klanten uit te voeren. Elke opdracht is uniek en vereist een geschikte leverancier. In eerste instantie wordt bekeken of de bestaande leveranciers behouden kunnen worden. Zij kennen de klant immers al, wat toch een voordeel is. Eventuele nieuwe partners worden in samenspraak met de klant geselecteerd en geëvalueerd.

Geen commerciële afspraken met leveranciers

Klassiekers zijn de finder fees of de commissies bij het aanbrengen van een nieuwe klant bij een leverancier. Archytas heeft ervoor gekozen om geen commerciële afspraken met leveranciers te maken om ook op dit vlak volledige onafhankelijkheid te kunnen verzekeren.

Erkenningsnummer: DV.A231055