Missie

U bevindt zich hier: Home | Missie

Wat heeft Archytas u te bieden?


Archytas biedt 100% onafhankelijk IT advies aan KMO's om op die manier IT beter te stroomlijnen, slaagkansen van IT projecten te verhogen en IT investeringen beter te laten renderen.

Archytas kan deze doelstellingen realiseren dankzij:

Diepgaande behoefteanalyse

Het definiëren en vastleggen van de wensen en noden in een gedetailleerde en diepgaande behoefteanalyse is de eerste stap naar een geslaagd project. Oog voor detail is hierbij cruciaal maar vaak onderschat.

Oor voor de eindgebruikers

Key-users hebben een belangrijke rol in IT projecten en beslissingstrajecten maar de eindgebruikers kennen de fijne, dagdagelijkse details die broodnodig zijn voor een grondige analyse.

Een verandering in de IT omgeving heeft een zekere impact op de eindgebruikers. Om de overstap naar de nieuwe situatie vlot te laten verlopen, is het noodzakelijk dat de gebruikers bij het proces betrokken worden en de nodige begeleiding krijgen.

Trajectbegeleiding van A tot Z

Een IT project eindigt niet bij de selectie van de gewenste oplossing. Implementatie, nazorg en verdere opvolging zijn minstens even belangrijke fases die de nodige begeleiding en sturing vereisen.

Onafhankelijke aanpak

De onafhankelijke aanpak van Archytas biedt de garantie dat beslissingen genomen worden in het belang van de klant.

Erkenningsnummer: DV.A231055